Erbjudande för dig som ska köpa en Chevrolet!

 

Prova-på erbjudande i sex månader

Eftersom vi är så säkra på att vi har den bästa försäkringen för dig som kör Chevrolet, vill vi gärna att du testar oss under en period. Dessutom till ett mycket bra pris.


När du köper en Chevrolet hos en auktoriserad återförsäljare kan du därför prova Chevrolet Försäkring från 175 kronor i månaden.


Om du redan äger en Chevrolet eller funderar på att köpa begagnat av privatperson kan du räkna pris och köpa försäkring till höger på sidan.

 

Halvförsäkring

Nya och begagnade Chevrolet

med vagnskadegaranti

Helförsäkring

Begagnade Chevrolet

utan vagnskadegaranti 

 

175 kr/mån

260 kr/mån

 

 

 

Priserna ovan gäller inte för personer som är yngre än 25 år, de betalar dubbel månadspremie. Halvförsäkring kostar 350 kr/mån, helförsäkring kostar 520 kr/mån. 

 

 

 

Prisgaranti

Hos oss har du prisgaranti. Skulle Prova-på priset vara högre än en ordinarie premie i något annat bolag, sänker vi vårt pris. 

 

Produktblad för Prova-på

 

Vagnskadegaranti

När du köper en ny Chevrolet personbil medföljer en Vagnskadegaranti som gäller i tre år från bilens första registreringsdatum. Vagnskadegarantin administreras av våra erfarna skadehandläggare. Därför kommer både garantin och försäkringen att vara i trygga händer när du väljer Prova-på försäkring. Mer information om Vagnskadegaranti finner du här.

Här nedan kan du kontrollera Vagnskadegarantin för valfri Chevrolet. Om du precis har köpt en ny Chevrolet kan det dröja upp till en vecka innan du kan kontrollera bilens Vagnskadegaranti.

Registreringsnummer:


Frågor och svar

Fördelar och mervärden
Hur länge gäller Prova-på försäkring?
Om Vagnskadegaranti
Information om försäkringsförmedlare

 

 

Priserna gäller från 1 december 2011 och endast vid köp av fabriksny eller begagnad Chevrolet hos en auktoriserad Chevrolet-återförsäljare. Med reservation för eventuella pris- och villkorsändringar.

Taxi, budbilar och bilar i yrkesmässig trafik kan inte försäkras i Chevrolet Försäkring.

 

Räkna och köp

Här räknar du pris och köper en ordinarie Chevrolet Försäkring. Om du vill köpa en Prova-på försäkring gör du det i samband med ditt bilköp hos en auktoriserad återförsäljare för Chevrolet.