Fördelar och mervärden

Öppet, rakt och enkelt

När du råkar ut för problem vill vi att du ska slippa ytterligare krångel. Därför kan du anmäla din skada dygnet runt och få snabb hjälp direkt över telefon eller internet. Skadebesiktning görs på samma Chevrolet verkstad som också tar hand om eventuella reparationer. Vid behov kan du även få hjälp med bärgning och hyrbil.

Proffsiga reparationer

Din Chevrolet innehåller beprövad och avancerad teknik, liksom en mängd säkerhetsdetaljer. Med andra ord är det extra viktigt att den repareras av människor som är proffs på Chevrolet. Vi anlitar uteslutande auktoriserade Chevrolet verkstäder, som garanterat använder originaldelar. Det gör att du får snabb, proffsig och personlig service.

Ersättning utan maxgräns

Att råka ut för stöld och inbrott är tråkigt nog som det är. Som plåster på såren ersätter vi bland annat däck och fälgar samt stereo, dvd och annan fabriksmonterad utrustning utan övre beloppsgräns.

 

Även om du råkar ut för en totalskada är vi extra generösa och ersätter dig med en helt ny Chevrolet, eller 120% av marknadsvärdet. Detta gäller då du väljer en ny bil av samma märke som den skadade bilen hos en auktoriserad återförsäljare för Chevrolet. Vi kallar det Mervärde*.

 

* Mervärde gäller inte för transportbilsregistrerad eller direktimporterad bil.

Prisvärda tilläggsförsäkringar

Vi erbjuder flera prisvärda, generösa och användbara tilläggsförsäkringar. Två av dem sticker ut lite extra:

 

  • Med Stor Bilextra får du kraftigt sänkt självrisk vid skadegörelse, 75% av hyrbilen betald i upp till 60 dagar vid verkstadsbesök och 0 kr i självrisk vid djurkollision. Stor Bilextra kostar från 395 kr om året och kan spara dig upp till 6 000 kr i självrisker!
  • Omtanke är en privat sjukvårdsförsäkring som gäller både för dig och dina passagerare om du krockar. För 295 kr om året är alla i bilen som skadas i samband med trafikolycka garanterade bästa tänkbara specialistvård, privatläkare, sjukgymnastik och rehabilitering.